Erkend werkplekbeveiligingsbedrijf

We zijn een bedrijf dat zich richt op spoorwegveiligheid en zijn ons als geen ander bewust van de vele gevaren en risico's die uw personeel loopt tijdens hun werk aan en in de nabijheid van de railinfra, zowel spoor als bovenleiding.

Uitgangspunt is dat bij deze werkzaamheden gewerkt wordt conform het Normenkader Veilig Werken (NVW) en het Veiligheidsvoorschrift voor werkzaamheden aan (of in de nabijheid van) elektrische hoogspanninginstallaties van ProRail (RLN-00128).

Bovendien kunnen wij de klant ook met betrekking tot de bovenleiding op technisch vlak bijstaan. Door onze betrokkenheid in het gehele proces kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan de doelstellingen van de klant en werken wij mee bij het realiseren van de meest optimale oplossing.

Raveco BV is door ProRail erkend als Werkplekbeveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij bevoegd zijn om een veilige werkplek voor u te ontwerpen en in te richten.

Daarnaast zijn wij ISO- en VCA-gecertificeerd en hebben we voor het werken in de risicogebieden van railinfrastructuur het certificaat Branchegerichte Toelichting Railinfrastructuur (BTR). De certificaten kunt u hieronder in PDF-formaat bekijken.

Volg ons

Wat doet ProRail?

ProRail werkt aan de bereikbaarheid van Nederland door te zorgen voor een optimaal spoornetwerk. Ze verdelen de ruimte op het spoor, regelen alle treinverkeer, informeren vervoerders en reizigers, bouwen en beheren stations en leggen nieuw spoor aan. Daarnaast onderhouden ze bestaand materieel zoals spoor, wissels, seinen en overwegen.

Contact

Bezoekadres: Ternatestraat 1
8022 NL Zwolle

Postadres: Postbus 1343
8001 BH Zwolle

Telefoon: 038-4557040
Fax: 038-4557041

info@raveco.nl